Geert Rutten van de Karmeliet*** naar Thijs Meliefste

Geert Rutten van de Karmeliet*** naar Thijs Meliefste

Geert Rutten, chef de rang en assistent sommelier van driesterrenrestaurant De Karmeliet in Brugge, maakt vanaf 2 november de overstap naar Restaurant Meliefste van Thijs en Anuschka Meliefste in Wolphaartsdijk, Zeeland.

‘Geert Rutten (22), geboren in Sittard, heeft een enorme passie voor wijn en gastvrijheid. Hij zal bij ons de rechterhand van Anuschka worden en de wijnen voor zijn rekening nemen.’

Rutten werkte voor zijn komst naar De Karmeliet in Brugge voor Da Vinci van Margo Reuten en Petro Kools in Maasbracht. Hij volgt 'Drankenkennis' bij De Groene Poorte.

Katseveer

Thijs en Anuschka Meliefste openden hun zaak in maart van dit jaar. Meliefste, de voormalig souschef van Rutger van der Weel van sterrestaurant Katseveer, opende restaurant Meliefste in het pand van voormalig restaurant ‘t Veerhuis van Co Simmers.

Bekijk hier foto's van Restaurant Meliefste.