nieuws

FG restaurant verhuist naar Hofbogen Rotterdam, Noodle Bar sluit deuren

Restaurant 1796

FG Restaurant verhuist naar de Hofbogen in Rotterdam. Om een kwaliteitsslag te maken, brengt François Geurds zijn sterrenrestaurants FG Restaurant (**) en FG Food Labs (*) samen. Dit betekent wel het einde van de Noodle Bar. Dat maakt het restaurant vrijdag bekend.

FG restaurant verhuist naar Hofbogen Rotterdam, Noodle Bar sluit deuren

‘Ik wil groeien en voor drie sterren koken, dus ben op zoek naar een restaurant op een nog mooiere locatie en met een keuken met nog meer afzetruimte’, zei Francois Geurds eerder tegen Misset Horeca. Om die kwaliteitsslag te maken, is een volledige focus noodzakelijk, zo vertelt hij nu. Door FG Restaurant direct naast FG Food Labs te situeren, kan hij de controle over zijn beide restaurants 24/7 bewaken. ‘Niemand kan zich immers in tweeën splitsen.’

De bouw van het nieuwe FG Restaurant start komende week. In het ontwerp staat een nog efficiëntere keuken voorop. In de zomer van 2016 moet het nieuwe restaurant de deuren openen. FG Restaurant op de Lloydstraat blijft geopend tot het pand aan de Katshoek 37 gereed is.

FG Noodle Bar maakt plaats voor het nieuwe FG Restaurant en zal om deze reden de deuren sluiten. FG Noodlebar dat zijn deuren opende in september 2015, is zaterdag 2 april voor het laatst open.

Het pand aan de Lloydstraat staat in de verkoop bij horecamakelaardij Knook & Verbaas.

Reageer op dit artikel