nieuws

Francois Geurds start met bistro in pand FG

Restaurant 5546

Na de zomer opent tweesterrenchef Francois Geurds in Rotterdam een bistro. Je eet er een driegangenmenu voor 35 euro. De bistro komt in het pand waar nu nog het tweesterrenrestaurant FG Restaurant zit. Deze zaak verhuist naar de Hofbogen en komt naast FG Food Lab.

Francois Geurds start met bistro in pand FG

Zolang het pand nog niet wisselt van eigenaar, exploiteert Geurds er de bistro, zo laat de chef weten in een persverklaring. Hij gaat er koken op Bib Gourmand niveau. De verwachte openingsdatum is ergens in september. 

Sterrengerechten

Totdat FG Restaurant** sluit in augustus kookt Geurds daar nog zijn zeven allerbeste sterrengerechten van de afgelopen zeven jaar. Hij noemt het The Magnificent Seven.

Menukaart

De  menukaart in de nieuwe bistro is Frans georiënteerd. Er staat steak tartare op, escargots, boeuf bourgignon, entrecote en tarte tartin. Namen van chef en gastheer onthult Geurds nog niet. Wel delegeert hij de dagelijkse leiding in de keuken. Aan wie, dat is nog niet bekend. 

FG Restaurant verhuist naar Hofbogen, Noodle Bar sluit

Reageer op dit artikel