nieuws

Brigades restaurant HMB uitgebreid

Restaurant 1980

Rolph Hensens en Chantal de Raaf hebben hun brigades bij het Rotterdamse restaurant HMB uitgebreid met Florian van Dillen en Richard de Jong.

Brigades restaurant HMB uitgebreid

Florian van Dillen (rechts op de foto) verterkt het keukenteam van chef-kok Rolph Hensens als sous-chef. Van Dillen was hiervoor sous chef bij Mijn Keuken in Wouw en werkte onder andere nog in topkeukens van het Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht en Restaurant Kok en de Bruin.

Ook de bedieningsbrigade van Chantal de Raaf heeft versterking gekregen, in de persoon van Richard de Jong. Hij komt over van restaurant Wereldmuseum en wordt bij HMB restaurantmanager. In zijn team zitten onder meer de sommeliers Bas van Beveren en Rick Caro, die beiden als sinds de opening in 2014 bij restaurant HMB werken.

Reageer op dit artikel