nieuws

Margo Reuten: Woman of the Year 2017

Restaurant 7528

Margo Reuten, chef en mede-eigenaar van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht is verkozen tot Woman of the Year 2017 door Relais & Chateaux. Ze kreeg de internationale prijs in Tokio, Japan, overhandigd. ‘Supergaaf’ luidt haar eerste reactie als Misset Horeca belt.

Margo Reuten: Woman of the Year 2017

‘Heel heel gaaf. Ik kan het nog niet bevatten. Het is heel speciaal. Ik ben zojuist verkozen tot Woman of the Year 2017 door Relais & Chateaux. Bij deze vereniging zijn 546 bedrijven aangesloten. Zeven daarvan zijn Nederlands, vier Belgisch. Dat zegt iets over de prijs. Ik stond op het podium en m’n hart klopte in mijn keel. Zo spannend vond ik het. En dan spreken in het Engels voor ruim 500 mensen…’

Kroontje 

Margo Reuten staat in de gids van Relais & Chateaux als Grand Chef, net als Martin Kruithof en Janis Brevet. Ze was op de hoogte dat ze een award mocht ontvangen. ‘Ze hebben ons ook verzocht naar Tokio te komen en we zitten nu midden in het grote congres van Relais & Chateaux. En ik vind als je zo’n kroontje krijgt, moet je er ook zelf bij zijn. Deze internationale waardering voelt goed en het is een mooie opmaat naar het vijfentwintig jarig bestaan van Da Vinci in 2018. Petro en ik blijven met Da Vinci groeien en onze grenzen verleggen.’

Margo Reuten lr

Alliance jaardiner

Het nieuws was in Nederland al iets eerder bekend omdat Margo Reuten en Petro Kools vanwege hun reis niet aanwezig konden zijn bij het Jaardiner van restaurantvereniging Alliance Gastronomique. ‘We hadden een brief geschreven voor onze collega’s waarom we niet bij het feest in België aanwezig konden zijn, vandaar.’

Felicitaties voor de Nederlandse tweesterrenchef die Da Vinci samen met echtgenoot Petro Kools runt, stromen binnen via Facebook.

 

Naast Da Vinci zijn de volgende locaties aangesloten bij Relais & Chateaux.

Reageer op dit artikel