nieuws

Michiel van der Eerde (Baut) is Meest Markante Horecaondernemer

Restaurant 929

Michiel van der Eerde van Restaurant C en Baut in Amsterdam is maandagavond 9 januari verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017. Nog deze maand opent Van der Eerde de vijfde locatie van Baut op het Paradijsplein in Amsterdam Oost. Michiel van der Eerde werd gekozen uit veertien regionale winnaars.

Michiel van der Eerde (Baut) is Meest Markante Horecaondernemer

De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel Amsterdam City. Michiel van der Eerde – ook bekend van Masterchef op tv – ontving de prijs uit handen van Hans Steenbergen, voorzitter van de landelijke jury. Michiel zei bij de bekendmaking: “Ik sta te trillen en te rillen, had dit niet verwacht en wil groot compliment maken aan mijn team. Op 26 januari openen we onze vijfde Baut op het Paradijsplein, waarin we terugkeren in Amsterdam Oost.”. Michiel van der Eerde werd gekozen uit veertien regionale winnaars die gedurende de avond allemaal in het zonnetje werden gezet.

Leestip:
Meer over de Meest Markante Ondernemers

Baut en Restaurant C

Juryvoorzitter Hans Steenbergen zegt over de winnaar: ‘Rock & roll in de keuken. Lef, creativiteit, risico. Ondernemerschap pur sang. Michiel van der Eerde belichaamt de nieuwe tijdgeest. Grenzeloze verbeelding, tomeloze energie, geweldige teamplayer. Pop-up restaurant Baut is al op 4 locaties in de hoofdstad succesvol geweest, een vijfde locatie komt eraan. Daarnaast heeft hij op een vaste plek Restaurant C geopend. Geschoold als kok bij de klassieke top-adressen als De Hoefslag, De Bokkedoorns en Oud Sluis en gelaafd met de creativiteit van zijn ervaring bij IQ Creative, is hij zijn eigen spoor gaan volgen. Onverkort houdt hij vast aan de kwaliteit op het bord, maar de setting waarin gegeten wordt, kan niet ruig en verrassend genoeg zijn. Onvergetelijke ervaringen worden gecreëerd op een totaal nieuwe manier.

Tijdens de avond werden de drie genomineerden voor de landelijke titel bekendgemaakt. Michiel van der Eerde won van:

-Ed Hoogendijk van de horecabedrijven Bistro Pijpenla, Le Mariage en Bounge in Delft, regio Zuid Holland Noord.

-Willem Neutkens met de horecabedrijven Bij de Neut, Woest, WillyNacho en Westerhoven uit Brabant.

 

Reageer op dit artikel