nieuws

Holy Guacamole Day bij Lima West in Foodhallen Amsterdam

Restaurant 456

Taco’s met avocado, een ‘Cry of Dolores’-bel en een ‘Cut Out Avocado’ photobooth: op zaterdag 16 september viert Taqueria Lima West Holy Guacamole Day. 

Holy Guacamole Day bij Lima West in Foodhallen Amsterdam

Taqueria Lima opende in oktober 2016 in de Foodhallen Amsterdam. Met een grote liefde voor de Mexicaanse keuken, en dus ook guacamole, presenteren de chefs van LIMA de taco’s op hoog niveau in een ‘streetfood-jasje’.

Geen gangbare taco’s

In tegenstelling tot de standaard taco’s met bijvoorbeeld kaas, bonen, knoflook en hete pepers, serveert Lima lichte varianten. Hierbij is de smaak het belangrijkste uitgangspunt, waardoor elk ingrediënt een eigen rol heeft en de kans krijgt aanwezig te zijn in de taco’s, burrito’s en pastiche.

Hoofdrol voor guacamole

Tijdens de Holy Guacamole Day, zaterdag 1Holy Guacamole Taqueria Lima West6 september presenteert Lima drie specials: Taco met sour lime cream avocado & smoked chipotle, Taco met sliced avocado, lime cream, grilled chicken & salsa en Tortilla chips met spicy lemon avocado.

Reageer op dit artikel