nieuws

GaultMillau 2018: Terras van het Jaar La Belle Source, Landgoed Hotel Groot Warnsborn Arnhem

Restaurant 3473

De titel ‘Terras van het Jaar’ van GaultMillau 2018 is maandag 6 november naar restaurant La Belle Source van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem gegaan.

GaultMillau 2018: Terras van het Jaar La Belle Source, Landgoed Hotel Groot Warnsborn Arnhem

GaultMillau: ‘Wandelen en fietsen lukt uitstekend op Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Een pauze op het terras van restaurant La Belle Source, onderdeel van het landgoed, is feitelijk een must, zo ondervonden we zelf ook.’

GaultMillau omschreef het terras als ingetogen met een fantastisch uitzicht op de Engelse terrastuinen met veel aandacht voor romantische, parkachtige landschappen met opvallende doorkijkjes. ‘Veel grasvelden, afgewisseld met bomengroepen.’

Landgoed Groot Warnsborn

Landgoed Groot Warnsborn telt 40 kamers, 25 in het Landhuis en 15 in het Koetshuis. Restaurant La Belle Source is gelegen aan de voorzijde van het Landhuis. Aan de achterzijde is een intieme lounge met open haard en zitjes. Het landhuis heeft ook een authentieke 18e eeuwse gewelvenkelder met 4 ruimtes.

Lid Euro-Toques

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem werd in het voorjaar van 2015 officieel geïnaugureerd als lid van Euro-Toques. De voorzitter van Euro-Toques Ted Janssen verwelkomde in zijn toespraak het nieuwe lid dat met  producten van het eigen land en met gebruikmaking van streekproducten een aanwinst is voor de vereniging.

Winnaar 2017

Vorig jaar werd The Hunting Lodge in Rozen­daal door GaultMillau verkozen tot locatie met het Terras van het Jaar.