nieuws

Tripadvisor komt met ‘Thuisbezorgd.nl-knop’ bij restaurants

Restaurant 761

Het moederbedrijf van bezorgsite Thuisbezorgd.nl kondigt een samenwerking aan met reviewsite TripAdvisor. Hiermee kunnen bezoekers van de website van Tripadvisor met de ‘Bestel online’ knop direct bestellen bij restaurants die zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.

Tripadvisor komt met ‘Thuisbezorgd.nl-knop’ bij restaurants

In Nederland zijn zo’n 31.000 restaurants aangesloten bij Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Takeaway.com. Bij deze restaurants komt op de site van Tripadvisor een ‘Bestel online’ knop, waarna de gebruiker wordt doorgesluisd naar de pagina van dat restaurant op Thuisbezorgd.nl. 

‘We zijn erg blij dat TripAdvisor Thuisbezorgd.nl als partner heeft gekozen om gebruikers te kunnen voorzien van de gemakkelijkste manier om maaltijden te bestellen uit het grootst mogelijke aanbod van restaurants en keukens op het Europese continent’, zegt Jörg Gerbig, COO van Takeaway.com. ‘We kijken uit naar onze samenwerking, daarnaast kunnen we hiermee onze leidende positie in Europa verder uitbouwen.’

Tripadvisor

‘Met een aanbod van ruim 4,4 miljoen restaurants, blijven we ons verder ontwikkelen in de richting van bezorgservices van maaltijden voor reizigers en lokale bevolking overal ter wereld’, zegt Evan Becker, directeur restaurantcommercie van TripAdvisor. ‘We zijn opgetogen over onze samenwerking met Takeaway.com; hiermee geven we onze klanten toegang tot duizenden nieuwe bezorgopties van hun netwerk van restaurantpartners.’ 

Onder Takeaway.com vallen naast Thuisbezorgd.nl ook Lieferando.de, Pyszne.pl, Lieferservice.at, Lieferservice.ch, Pizza.fr, Pizza.pt en Pizza.lu, de hierbij aangesloten restaurants zullen in TripAdvisor worden opgenomen. 

De voorwaarden en duur van de overeenkomst zullen niet openbaar worden gemaakt.