nieuws

Lichaam chef Edwin Takens gevonden bij Soestdijk

Restaurant 14183

Het lichaam van  chef en horecaondernemer Edwin Takens is gevonden bij Paleis Soestdijk.  Takens was sinds augustus  2017 eigenaar van  Bib-Gourmand restaurant Brasserie Bakboord in Almere. 

Lichaam chef Edwin Takens gevonden bij Soestdijk

Hij verdween eind oktober. Jagers troffen het stoffelijk overschot zaterdagochtend 16 december aan in de bossen achter het paleis, in een gedeelte dat niet toegankelijk is voor publiek.

De overleden kok Edwin Takens had een cateringbedrijf en werkte ook als chef-kok bij het Bimhuis in Amsterdam. Hij was sinds augustus van dit jaar eigenaar van Brasserie Bakboord in Almere, door Michelin bekroond met een bib-gourmand voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De 50-jarige chef-kok was sinds 31 oktober vermist nadat hij in zijn witte auto was vertrokken vanaf zijn huis in Soest. De auto werd snel teruggevonden, maar van de man ontbrak ieder spoor. Dagenlange zoektochten in de bosrijke gebieden rond Soest en Baarn door politie, vrijwilligers en speurhonden leverden niets op.  Edwin Takens

De recherche sloot begin deze maand het onderzoek naar de vermissing van de Soester af met de conclusie dat hij waarschijnlijk vrijwillig was verdwenen. De politie maakte zaterdag bekend dat er ook nu geen aanwijzingen of sporen zijn gevonden die wijzen op een misdrijf.

De familie van de man is geïnformeerd over de vondst. Over de doodsoorzaak doet de politie geen mededelingen.

Zie ook  over Edwin Takens

Chef-kok Edwin Takens vermist

Edwin Takens nieuwe eigenaar Brasserie Bakboord

Edwin Takens

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels