nieuws

Aanstormend talent kookt in pop-up restaurant ChefsClub op Horecava 2018

Restaurant 1447

Chefsclub Amsterdam is een nieuw pop-up restaurant op Horecava 2018, waar elke dag andere talentvolle jonge chefs achter de kachel staan om te laten proeven waar de nieuwe generatie chefs voor staat.

Aanstormend talent kookt in pop-up restaurant ChefsClub op Horecava 2018

In het kader van het thema ‘Proef de toekomst’ koken diverse Nederlandse koks, afkomstig uit de nieuwe garde Nederlandse (sterren-) chefs, in Chefsclub Amsterdam op de Horecava 2018. Dit pop-up restaurant zit boven de hal van ingang K, waar voorheen de KHN ledenlunge zat.

De chefs zijn: Dennis Huwaë (ex &Samhoud Places**) van Daalder, Erik Tas ( ex Parkheuvel**) van Bij Erik, Wessel Ruijmgaart (ex Aan de Poel**), Wouter Kik van De Kromme Watergang**, Rik Jansma van De Basiliek*, Maurits van der Vooren van La Tour* en Juliën van Loo van Parkheuvel**.

Elk van deze chefs zal in The Chefsclub óf een lunch of een diner bereiden voor maximaal 100 gasten.  The Chefsclub Amsterdam zowel toegankelijk voor de Horecava-bezoeker als gasten van buitenaf.

The Chefsclub Amsterdam is tijdens de Horecava hét exclusieve meeting point waar de top van culinair Nederland elkaar in informele sfeer kan ontmoeten. De Business Lounge is exclusief toegankelijk voor genodigden van de verschillende partners en uiteraard de bezoekers van het restaurant.

Chefsclub Amsterdam Lounge

Naast de Chefslclub zelf zit de Chefsclub Amsterdam Lounge, met gedurende de hele dag een voortdurende wijnproeverij waar exclusieve wijnen per slok of per glas te proeven zijn. In de middag en avond serveert Darijl Lieuw-On, onlangs uitgeroepen tot beste Dutch Bartender of the year 2017, er cocktails. Ook is er een champagne, oester en kaviaar bar en wordt elke beursdag er afgesloten met de Chefs Borrel.

Chefs Club sessies

Daarnaast worden op verschillende tijden ‘The Chefsclub Sessies’ georganiseerd: workshops, masterclasses en paneldiscussies met diverse sprekers en onderwerpen die elke restaurateur aangaan. Een selectie: alternatieve vormen van financiering, restaurant design, pre-ticketing als oplossing voor no-show, overuren in de keuken, social media & webdesign en met tevreden medewerkers voor meer omzet zorgen.

Reageer op dit artikel