Actie Albert Heijn en Iens 2 juli 2018 van start

Actie Albert Heijn en Iens 2 juli 2018 van start

De actie van supermarktketen Albert Heijn en Iens gaat 2 juli 2018 van start. Tot 22 juli kunnen klanten van de supermarkt sparen voor zegels. Vier zegels zijn goed voor een gratis tweede driegangenmenu bij deelnemende restaurants. Er doen 1500 zaken mee.

‘Veel verzoeken van restaurants en van klanten van Albert Heijn hebben ons doen besluiten de samenwerking voort te zetten,’ liet Almir Ambeskovic, regional manager van Iens, eerder dit jaar weten aan Misset Horeca. Net als aan voorgaande edities doen er ook aan deze actie zo'n 1500 zaken mee.  Consumenten kunnen hun volle spaarkaarten inleveren bij de restaurants tot 31 januari 2019.

Eind 2017 was een nieuwe editie nog twijfelachtig.  Iens zegt nu mede op verzoek van de restaurants zelf door te gaan met deze actie waarbij de horecaondernemer de kosten voor zijn rekening neemt.

Deelnemende restaurants geven het tweede driegangenmenu gratis weg bij inlevering van een volle spaarkaart. De drank komt wel volledig voor rekening van de gast.

‘Dit jaar organiseren wij in samenwerking met Albert Heijn voor het vijfde jaar op rij de landelijke AH Restaurantactie. De voorgaande edities van de AH en Iens-actie waren een succes en daar zijn beide partijen trots op,’ vervolgt Ambeskovic. Hij wil benadrukken dat hij blij is met de samenwerking tussen Iens en Albert Heijn en noemt zijn kritiek van eind 2017 door De Telegraaf te zwaar aangezet.

Vernieuwing restaurantactie AH en Iens

Voor de actie die 2 juli 2018 start, hoeven supermarktenklanten geen tien zegels meer te sparen voor een volle spaarkaart, maar nog maar vier. Bij elke tien euro aan boodschappen krijgen AH-klanten een zegel. Nu is een besteding van 40 euro al goed voor een tweede gratis driegangenmenu.

‘Hierdoor wordt de weg naar het restaurant toegankelijker voor gasten en kunnen mensen vaker verschillende keukens uitproberen.’

‘Dankzij de restaurateurs kunnen veel gasten door middel van de Albert Heijn Restaurantactie genieten van een culinaire avond uit’, besluit Almir Ambeskovic.

Nieuwsgierig naar meer?

>>> Iens

>>> Actieweken