nieuws

Gastronomisch Gilde opent inschrijving Gouden Koksmuts 2019

Restaurant 237

Na een succesvolle editie van de Hanos Gouden Koksmuts 2018 waar het team van Restaurant De Loohoeve uit Schoonloo er met de winst vandoor ging, is het tijd voor een vervolg. Het Gastronomisch Gilde organiseert in 2019 een nieuwe editie.

Gastronomisch Gilde opent inschrijving Gouden Koksmuts 2019

De Gouden Koksmuts is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of één of meerdere Michelinsterren. Dat zijn teams die bestaan uit twee koks en de chef-kok van het restaurant. Is jouw keukenbrigade stressbestendig, competitief ingesteld en creatief met ingrediënten die je ter plekke aangereikt krijgt? Strijd dan mee op maandag 7 januari 2019 voor de meest begeerde prijs voor keukenbrigades.

Duurzaamheid als rode draad

Het strijdtoneel is de Horecava en het wedstrijdkoken vindt plaats in de Gilde Arena. De rode draad in de wedstrijd is duurzaamheid, waarbij alle creativiteit kan worden gebruikt. Het team kookt diverse gerechten met een black box waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten.
Dé ultieme test voor de vaardigheden van het team op het gebied van samenwerking, productkennis, techniek en creativiteit.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan het Nationaal Kampioenschap HANOS Gouden Koksmuts op maandag 7 januari 2019? Meld je aan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 15 augustus 2018.

Reageer op dit artikel