Peter Lute in restaurant ON5th in Johan Cruijff ArenA

Peter Lute in restaurant ON5th in Johan Cruijff ArenA
Amsterdam - Peter Lute (c) Diederik van der Laan

Label Hospitality gaat samenwerken met Peter Lute in restaurant On5th in de Johan Cruijff ArenA. In het restaurant is plaats voor 100 gasten. Daarnaast kan deze ruimte ook ingezet worden voor evenementen en partijen.

Label Hospitality is sinds 2012 de exclusieve hospitality partner van de Johan Cruijff ArenA op niveau 5 en 6. Vanaf aankomend voetbalseizoen gaan Label Hospitality en de Johan Cruijff ArenA een nieuwe en bijzondere samenwerking aan met topchef Peter Lute. In het hoofdgebouw wordt heel niveau 5 omgetoverd tot ON5th by Lute.

Onder andere bij de thuiswedstrijden van Ajax worden gasten met live cooking en een open keuken bij binnenkomst direct meegenomen in de culinaire beleving die Peter Lute te bieden heeft. De gasten kunnen er genieten van een driegangen diner. 'Door de relaxte en toegankelijke sfeer, maar toch ook het smaakvolle menu is het restaurant zeer geschikt om zowel relaties als vrienden en familie mee naar toe te nemen om de voetbalervaring compleet te maken', aldus Label Hospitality.

Topchef Peter Lute is ondernemer van De Kruidfabriek, Explore, ARC en SoundbitesRestaurant ON5th werd opgericht door chef Ron Blaauw. Regelmatig wordt in On5th met een nieuwe gastchef gewerkt.