nieuws

Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover wordt Verbunt Verlinden

Restaurant 961

Verbunt Verlinden is de nieuwe naam van het voormalige Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover. Afgelopen mei werd bekendgemaakt dat Verbunt Wijnkopers, Verlinden Drink & Discover over heeft genomen. De Najaarsproeverij van het bedrijf was de officiële start als Verbunt Verlinden.

Verbunt Wijnkopers en Verlinden Drink & Discover wordt Verbunt Verlinden

De Najaarsproeverij vond plaats op 9 en 10 september bij Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De officiële onthulling van het nieuwe logo, team en assortiment van Verbunt Verlinden waren reden genoeg om het groot aan te pakken. Peter van Houtert, Managing Director: ‘We zijn trots op onze nieuwe organisatie en hebben hard gewerkt om een prachtig, nieuw en toonaangevend wijnbedrijf te kunnen presenteren.’

Nieuw logo

Verbunt VerlindenHet logo is een vertaling van het wereldse assortiment en de dynamische kolk van wijn in een glas. De namen van beide bedrijven zijn behouden. Van Houtert: ‘We bestaan los van elkaar al decennia lang onder deze namen en onze klanten moeten die band met ons blijven voelen. De service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn door de overname alleen maar vergroot.’

‘De kernwoorden waar wij als Verbunt Verlinden voor staan zijn een weerspiegeling van de discipline waarmee al jaren door beide bedrijven werd gewerkt. Verbunt Verlinden is een premium wijnimporteur met een assortiment in zowel de Oude Wereld als de Nieuwe Wereld wijnen. Met 415 open wijnen, zo’n 700 bezoekers en 59 aanwezige medewerkers én leveranciers was deze editie van de Najaarsproeverij een groot succes.

Reageer op dit artikel