nieuws

De Loohoeve: vaste korting voor jongeren

Restaurant 1189

Restaurant De Loohoeve van Jeroen en Marleen Brouwer in Schoonloo biedt jongeren voortaan het hele jaar door minimaal 25 procent korting aan. ‘We willen hun interesse wekken om in de betere zaken uit eten te gaan. Belangrijk voor hen als gast maar ook voor diegene van de horecaopleidingen,’ motiveert Jeroen Brouwer. Ze weten het zelf nog goed dat eten op niveau voor henzelf vaak onbereikbaar was. ‘Terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie wilden tanken.’

De Loohoeve: vaste korting voor jongeren
Jeroen Brouwer

Jongeren van 18 tot en met 23 jaar krijgen voortaan 25 procent korting op het eten. Horecastudenten in dezelfde leeftijdsklasse krijgen maar liefst 50 procent korting op een menu.

Jeroen Brouwer van De Loohoeve vervolgt: ‘Wat wij hiermee willen bereiken is in ieder geval in ons restaurant de interesse wekken van jongeren en zorgen dat ze op jonge leeftijd al uit eten gaan in de betere zaken. Dit is belangrijk voor zowel toekomstige gasten maar ook voor de jonge koks van nu die wij enthousiast willen maken/houden voor dit prachtige vak.’

‘Wij culinaire gekken wilden zo graag inspiratie opdoen’

‘Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau voor onszelf vaak onbereikbaar was, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen. Ook jongeren die al gekozen hebben voor het mooie horecavak door een opleiding te volgen, willen we de beleving laten ervaren waar wijzelf vroeger enthousiast van werden en die ons de motivatie gaf om nog harder te knokken om de top te bereiken. Kortom: we willen eten bij De Loohoeve toegankelijker maken door jonge mensen een substantiële korting aan te bieden.’

Restaurantorganisatie JRE – waarbij De Loohoeve is aangesloten – werkt al wel met een jaarlijkse JRE-jongerenweek. In deze week krijgen jongeren 50 korting op de dinerprijs. Exclusief drank.

Brouwer oppert dat het misschien een idee is dat ook andere restaurants het voorbeeld van De Loohoeve gaan volgen. ‘Uiteraard onder strikte voorwaarden’. De voorwaarden die zijn restaurant hanteert zijn de volgende:

De voorwaarden voor de jongerenkorting:

  • Reserveringen met jongerenkorting kunnen enkel gedaan worden via mail info@deloohoeve.nl.
  • De korting is alleen geldig op een menu. À la carte gerechten en dranken zijn uitgezonderd.
  • De korting is niet te combineren met een andere aanbieding, deals, arrangement of korting.
  • De korting is niet geldig op feestdagen of specifiek aangegeven dagen.
  • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze korting, doorgaans is er doordeweeks meer plaats dan in het weekend.
  • Om de leeftijd te kunnen verifiëren moet een kopie van een geldig legitimatiebewijs bij de reservering meegestuurd worden.
  • Horecastudenten moeten aantonen dat ze een horeca-opleiding volgen door een kopie van hun schoolovereenkomst bij de reservering mee te sturen.
  • De reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen.
  • De Loohoeve behoudt het recht om een reservering niet te accepteren.

>> Meer over De Loohoeve

Reageer op dit artikel