Michel Lambermon versterkt team Big Green Egg Europe

Michel Lambermon versterkt team Big Green Egg Europe

SVH Meesterkok Michel Lambermon is in dienst getreden bij Big Green Egg Europe. Lambermon verzorgt er onder meer jamsessies voor professionals en kookt regelmatig met de importeurs uit 44 verschillende Europese landen.

Daarnaast is hij sinds 1 september een vraagbaak voor horecaondernemers om het beste uit hun EGG te halen. Michel Lambermon mag zich SVH Meesterkok noemen, de hoogste graad van vakbekwaamheid voor een kok. Daarnaast sleepte de chef tijdens zijn kokscarrière onder meer de Gouden Koksmuts in de wacht.

Over Michel Lambermon

Lambermon: 'Ik ga altijd tot het uiterste en voor het beste op het gebied van ingrediënten en materialen. De Big Green Egg ontdekte ik, nadat in mei 2002 de eerste container met EGGs in Europa werd gelost. Een maand later liep ik op de toenmalige Home & Garden Fair in Velsen-Zuid en daar stond Wessel een kip op een Big Green Egg te grillen. Ik was gelijk verkocht.' Het duurde niet lang voordat de keuken van Michels toenmalige zaak Lambermon's 'Eigenwijze' Kooktheater werd uitgebreid met een Big Green Egg. Michel Lambermon opende hierna nog diverse etablissementen en zijn EGGs verhuisden standaard mee.

Michel Lambermon en Arjen Rector opende in 2015 de restaurants To Amuse. Voorheen stond hij aan het roer van Brasserie Lambermon’s. Lambermon focust zich nu fulltime op de Big Green Egg.