nieuws

Diningcity: nieuwe website en nieuw reserveringssysteem

Restaurant 469

Diningcity, organisator van onder meer de Restaurant Week en diverse individuele restaurantdeals, heeft een nieuwe website gelanceerd. Daarnaast heeft Diningcity ook een nieuw reserveringsplatform ontwikkeld.

Diningcity: nieuwe website en nieuw reserveringssysteem

Momenteel worden restaurants van het oude naar het nieuwe platform van Diningcity overgeheveld. Het grote voordeel van het nieuwe reserveer platform is volgens Jeroen van den Brink dat alle Diningcity, Restaurant Week en Dining with the Stars-reserveringen voortaan via één kanaal binnen komen.

Later in 2019 zullen alle bestaande reserveringssystemen zoals Formitable, E­tender en Resengo gekoppeld worden met Diningcity, Restaurant Week en Dining with the Stars. ‘Dat zal de restaurants veel tijd en energie besparen’, zegt van Den Brink.

Mobiele website

Ook de mobiele website is op de schop gegaan. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken die ook door apps zoals Twitter en Insta worden gebruikt is de website vliegensvlug en kunnen er grotere groepen bezoekers in één keer een reservering maken.

Investering van enkele tonnen

‘Voor ons is een website als de keuken voor een restaurant. Om op het hoogste niveau te blijven presteren hebben we enkele tonnen geïnvesteerd in de nieuwe website. De totale ontwikkeling heeft meer dan een jaar geduurd,’ aldus Reinier Korth, lead developer bij Diningcity.

 >> Meer over Dining City


 

Reageer op dit artikel