nieuws

Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is ‘Restaurant van het Jaar 2018’

Restaurant 2515

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque ‘Restaurant van het Jaar 2018’ Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque.

Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is ‘Restaurant van het Jaar 2018’
Casper Naber, directeur Van der Valk Hotel Hoorn, ontvangt de 'Restaurant van het Jaar 2018' Award uit handen van Chantal Vergouw.

‘Wij zijn heel blij met deze award’ aldus Casper Naber van Van der Valk Hotel Hoorn. ‘Wij ontvangen ieder jaar heel veel gasten in ons restaurant en deze award laat zien dat zij ons waarderen en dat doet goed.’

VVV Dinercheque

‘Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn heeft in het jaar 2018 de meeste gasten ontvangen die (een deel van) hun rekening met de VVV Dinercheque betaald hebben’,  aldus Chantal Vergouw, actie-marketeer van VVV Nederland. Met meer dan 100.000 verkochte cadeaukaarten per jaar is de VVV Dinercheque een van de grootste restaurant cadeaukaarten in Nederland. Bij de VVV Dinercheque zijn meer dan 2200 restaurants aangesloten, van brasserie tot sterrenrestaurant.

Reageer op dit artikel