Foodhallen Den Haag geopend in Haagsche Bluf

Foodhallen Den Haag geopend in Haagsche Bluf

De derde vestiging van de Foodhallen heeft haar deuren vandaag geopend. In winkelcentrum Haagsche Bluf, in de binnenstad van Den Haag, is Foodhallen Den Haag opengegaan. Bezoekers kunnen kiezen uit twaalf stands en twee bars. Foodhallen Den Haag is zeven dagen in de week geopend.

Met de Foodhallen Den Haag opent het concept haar derde vestiging. Eerder gingen de Foodhallen al open in Amsterdam en Rotterdam.

De Haagse vestiging opent in winkelcentrum Haagsche Bluf, in het hart van de hofstad. Bezoekers kunnen hier kiezen uit twaalf stands, waarvan elf vast, en twee bars.

Aziatisch streetfood tot eigen bier

Onder de standhouders, bekende namen die ook al in Amsterdam of Rotterdam te vinden zijn. Denk hierbij aan het Vietnamese streetfood-concept Vietstreet en het eveneens Aziatische Dim Dim Sum. Daarnaast zullen onder meer ook BBQ-kampioen Jord Althuizen en Bar Pêche een eigen stand hebben in de Foodhallen Den Haag.

Foodhallen Den Haag

Naast diverse stands zijn er ook twee bars. Hier zijn onder meer diverse gin-tonics verkrijgbaar. Maar in samenwerking met de Haagse bierbrouwers Kompaan is er voor de Foodhallen Den Haag een eigen bier ontwikkeld: Haagsche Bluf. Deze zal ook breed verkrijgbaar zijn in de Foodhallen.

De Foodhallen Den Haag bevindt zich aan de Haagsche Bluf 40 in Den Haag en is zeven dagen in de week geopend.