Brasserie slaat handen ineen met kledingzaak

Brasserie slaat handen ineen met kledingzaak

Brasserie R-1854 uit Enter gaat een samenwerking aan met een modezaak die tegenover het horecabedrijf ligt. Samen willen ze met hun actie meer klandizie trekken.

De modezaak Roetgerink Mode en Schoenen heeft in de weekenden een deurbeleid ingevoerd en laat een maximaal aantal klanten toe  in de winkel. Op  maandag, dinsdag en woensdagochtend is het rustig in de zaak. En dat is ook het geval bij de tegenoverliggende Brasserie R-1854.

Vanaf maandag 28 september starten de twee ondernemers met een ontbijtarrangement. De brasserie opent hiervoor extra vroeg haar deuren.

‘Winkelen en heerlijk eten… Tijdens de COVID-19 pandemie is dat niet altijd en niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij ervaren dat winkelen weer leuk mag zijn en dat het al wat drukker wordt in onze winkels. Op de dagen voorin de week en vooral de ochtenden zijn er rustigere momenten en is er ruimte voor klanten. Juist de doelgroep die dan vrij is, hecht veel waarde aan veiligheid.’

Daarom combineerde het modebedrijf in Enter fashion en food in een totaalbeleving, maar nu met een veiligheidsfactor erbij.

Brasserie R-1854

Speciaal voor het arrangement opent Brasserie R-1854, aan de overkant van het Modeplein, eerder haar deuren en kan de klant er, op reservering, ontbijten. Ontbijten kan van 9.15 tot 10.00 uur. Gasten krijgen koffie of thee, verse jus d’orange, broodjes, diverse soorten beleg, een yoghurtje en een gekookt eitje.

Na het ontbijt is er alle tijd om veilig te winkelen. De actie loopt tot 28 oktober.

Gratis ontbijt

Het ontbijtarrangement is ‘gratis’. Ondernemer Paul Roetgering legt uit. ‘Wij willen graag de mensen, die dit arrangement boeken, belonen en bedanken voor hun komst. Iedere klant die wij in dit bijzondere jaar mogen verwelkomen, is er één waar we zuinig op moeten zijn. Men betaalt in de brasserie slechts tien euro per persoon, maar die tien euro krijgen ze na het ontbijt terug in de vorm van een cheque twv tien euro, die ingewisseld kan worden op mode of schoenen in onze winkels. Geen addertjes onder het gras, geen verdekte voorwaarden. De cheque kan alleen op de dag van het ontbijtje worden verzilverd.