Uitbreiding voor The Harbour Club met theater

Uitbreiding voor The Harbour Club met theater

The Harbour Club in Amsterdam Oost breidt uit met een theater. In het najaar gaan de eerste diners plaatsvinden met entertainment van Hans Klok.

Volgens The Harbour Club brengt het theater ‘dining en entertainment op topniveau’. Het is een gezamenlijk initiatief van The Harbour Group, Benz Events en Brandconnection. In september gaat Hans Klok er van start met zijn show Vegas (mits de coronamaatregelen dit dan toestaan).

‘We willen Amsterdam dit internationale, culinaire entertainment concept presenteren’, aldus Richard van Leeuwen en Joost Verhoeven, eigenaren van The Harbour Club.

‘Met onze netwerken brengen we de drie benodigde facetten samen: productioneel, professioneel en het publiek.’ The Harbour Club Amsterdam Oost zal zorgdragen voor alle f&b en is verantwoordelijk voor de look and feel van The Harbour Club Theater. Benz Events en Brandconnection ontfermen zich over de regie en productie; Benz Events als event agency en Brandconnection als producent van de programmering.

Hans Klok

The Harbour Club Theater opent in september dit jaar nog zijn deuren aan de Cruquiusweg in Amsterdam-Oost met als eerste show: Vegas. Een entertainmentprogramma, geïnspireerd op de magische stad Las Vegas.

Vegas is een restaurant en club ineen, met showelementen in een internationaal decor, topillusionist Hans Klok als boegbeeld, vergezeld door de crème de la crème van de Nederlandse showbizz. Vegas is ook exclusief voor zakelijke events of privéfeesten te boeken.

Harbour Club Theater

Kaarten voor Vegas variëren in prijs van €135 tot €225 per persoon, inclusief vier gangen shared dining. Er is een captain's table voor tien personen met prijs op aanvraag. Deze gasten krijgen een extravagant shared dining menu. Gasten zitten in de zaal (beneden) of op het balkon.

Naast eigen producties is The Harbour Club Theater af te huren voor events.