Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Michelin
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Michelin
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Terras Kickstart 2022

    Meer over Terras Kickstart
    fotoreportageCafé

    In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

    Ruim 250 ondernemers en medewerkers kwamen maandag 4 april naar het Inspirium in Breda om het seizoen af te trappen met de Misset Horeca Terras...
    In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022
    ArtikelRestaurant

    Horecaondernemers over de meerwaarde van het winterterras

    Om extra omzet te creëren zien we steeds vaker 365-dagen terrassen, met een vertaling van concept, sfeer en inrichting die mensen binnen ook ervaren....
    Horecaondernemers over de meerwaarde van het winterterras
    ArtikelCafé

    Bier op het terras: 'New England IPA móét je op je kaart hebben'

    De zomer, het terras, buiten; het vraagt om een andere manier van werken én andere bieren, vertelt Ivo Thijssen op de Terras Kickstart. 'Er zijn...
    Bier op het terras: 'New England IPA móét je op je kaart hebben'

    Eerdere edities

    Meer artikelen zoals deze
    ArtikelHoreca

    Terras Kickstart 2022: Dag vol inspiratie en dé aftrap van het terrasseizoen

    Voor ondernemers - en medewerkers - die zich optimaal willen voorbereiden op het nieuwe terrasseizoen en het maximale uit hun terras willen halen; de...
    Terras Kickstart 2022: Dag vol inspiratie en dé aftrap  van het terrasseizoen
    ArtikelCafé

    Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten

    Personeelstekort op het terras? Hoe behoud je met minder personeel tevreden gasten, zonder dat je omzet daalt? We zetten zijn voorbeelden op een rij.
    Personeelstekort op het terras? Zo behoud je met minder personeel tevreden gasten
    ArtikelCafé

    Terras Bootcamp: broers Melis delen succesverhaal van De Werf

    Met hun terras van restaurant De Werf in Veere, wisten Bart en Paul Melis de Terras Top 100 2019 op hun naam te schrijven. Mede door de snelle...
    Terras Bootcamp: broers Melis delen succesverhaal van De Werf
    ArtikelCafé

    Rick Kempen op Terras Bootcamp: zuur bier gaat 't maken in Nederland

    Zuur bier, biercocktails en natuurlijk laagalcoholisch en alcoholarm bier. Dat zijn de trends die bierkenner Rick Kempen zijn toehoorders voorhield...
    Rick Kempen op Terras Bootcamp: zuur bier gaat 't maken in Nederland
    Nieuwsbrief

    4x per week op de hoogte gehouden worden?

    Schrijf je nu in voor de Missethoreca.nl nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap. Laat je inspireren door de video & fotoreportages, recepten, interviews en blogs.
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen