Daaronder vier Australische uitgaven, en twee van de hand van chef-koks Gordon Ramsay en Nobu Matsuhisa. ‘De grote chefs staan bij ons hoog in het vaandel’, vertelt uitgever Bert Jans. Zijn onderneming wil met name liefhebbers van kwaliteitskookboeken met ‘verantwoorde’ recepten aanspreken. Naast vertalingen hoopt Jans op den duur publicaties van Nederlandse chefs te presenteren. Jonnie Boer heeft al geoefend: hij schreef het voorwoord voor Nobu. Het Kookboek.
Grote chefs in boekvorm

Van de gerenommeerde buitenlandse chef-koks Alain Ducasse (foto) en Paul Bocuse verschijnt volgend jaar een kookboek in het Nederlands. Uitgever is Good ...
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
