Nieuwe manager voor Librije’s Hotel

Rob van Duijn is de nieuwe hotelmanager van het vijfsterrenhotel van Jonnie en Therese Boer, Librije’s Hotel in Zwolle. Van Duijn leidt het hotel sinds begin deze maand met als doel het financiële resultaat van het hotel te verbeteren.

‘Mijn opdracht is het hotel meer onder de aandacht te brengen. Culinair gezien staat het hele bedrijf van Jonnie en Therese natuurlijk zeer sterk op de kaart met een totaal van vijf Michelinsterren. Het slapen én het vergaderen wat hier natuurlijk ook kan, mag ik onder de aandacht gaan brengen én commercieel gaan maken.’

Van Duijn (34) was voor zijn nieuwe functie bij Librije’s Hotel general manager van een groot indoor watersportcomplex in Zoetermeer, Dutch Water Dreams. Hotelervaring deed hij onder andere op bij het Dorint Novotel in Den Haag waar hij de functie van Front Office Manager Rooms Division vervulde.

Ook was hij assistent manager bij het MayFair InterContinental Hotel (5*) in Londen. Bij Des Indes in Den Haag was Van Duijn assistent front office manager.