Heinze start in november met Fraîche

Heinze start in november met Fraîche

Het nieuwe restaurant van Sidney Heinze in Naarden-vesting heet Fraîche. De chef-kok, die in 2006 een ster kookte bij Tante Koosje in Loenen aan de Vecht, runt de eetgelegenheid samen met Sylvia Heinze.

Op woensdag 7 november opent Fraîche officieel de deuren voor het publiek. Tijdens een speciale openingsdag op 5 november verzorgt Heinze een spetterende parade van kleine gerechten, laten Sidney en Sylvia op hun uitnodigingskaart weten.

Restaurant Fraîche is gevestigd aan de Cattenhagenstraat 9. Voorheen zal op dat adres Brasserie Chef’s. Het nieuwe restaurant beschikt over maximaal 75 couverts. Dat zijn er flink meer dan Soigné in Bussum, het restaurant waar Heinze tot voor kort werkte.

Sidney Heinze werkte voor Fraîche en Soigné onder meer bij Tante Koosje in Loenen aan de Vecht. Daar kreeg hij in 2006 een Michelinster. Restaurant Soigné, zijn eerste eigen eetgelegenheid, deed hij binnen een jaar alweer van de hand. Dit omdat hij de kans kreeg een grotere zaak, in Naarden, over te nemen.

Zie ook