Van der Kroft eert overleden schoonmoeder

Van der Kroft eert overleden schoonmoeder

Michel van der Kroft, chef-kok van het met één Michelinster bekroonde restaurant 't Nonnetje in Harderwijk, gaat zijn overleden Portugese schoonmoeder eren met een bijzonder diner. Op 28 maart staat de menukaart van 't Nonnetje volledig in het teken van Portugal en zijn er louter Portugese gerechten te verkrijgen.

In een uitgebreid artikel in De Telegraaf spreekt Van der Kroft zijn liefde uit over de Portugese keuken. Hij verwijst daarin naar de speciale band die hij had met zijn schoonmoeder die afkomstig is uit het Zuid-Europese land.

Om de vorig jaar overleden schoonmoeder te eren, is er op 28 maart een speciale Portugese avond in ’t Nonnetje. Van der Kroft wil op die avond aan gasten de Portugese keuken laten proeven, een boerenkeuken met veel vlees en vis. Wanneer de avond aanslaat, houdt ’t Nonnetje nog meer Portugese avonden.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.