Groentegrootheid' Alain Passard*** naar Nederland

Groentegrootheid' Alain Passard*** naar Nederland

De Franse topkok Alain Passard komt naar Nederland. Passard, goed voor drie Michelinsterren en misschien wel de beroemdste groentechef ter wereld, is op 24 juni in Restaurant Vork & Mes in Hoofddorp.

De Franse topkok Alain Passard komt naar Nederland. Passard, goed voor drie Michelinsterren en misschien wel de beroemdste groentechef ter wereld, is op 24 juni in Restaurant Vork & Mes in Hoofddorp.

De eigenaar van restaurant L’Arpège in Parijs is op 24 juni in Hoofddorp vanwege de lancering van zijn nieuwe boek ‘Recepten van Alain Passard’. Na de boekpresentatie is’s avonds een diner waar Passard aanschuift. Het diner wordt verzorgd door Nederlandse ‘groentechefs’.

Het boek dat op 24 juni wordt gepresenteerd, staat vol met maakbare recepten van de grote Passard hemzelf. Vaak eenvoudig, meestal verrassend, altijd overheerlijk. Tijdens het evenement vertelt de groente grootmeester over zijn groentevisie en laat hij je proeven, voelen én ruiken wat je met groente kunt doen.

De koks die het 5-gangendiner met Passard verzorgen, zijn Chris Naylor van restaurant Vermeer* in Amsterdam, Ronald Kunis van De Kas in Amsterdam en Johathan Karpathios van Vork & Mes in Hoofddorp.