Nieuw concept Albron in Prins Hendrik Garage

Nieuw concept Albron in Prins Hendrik Garage

De Prins Hendrik Garage van Paleis Het Loo is gerestyled en opent opnieuw haar deuren. Horecapartner Albron gaat in deze garage van start met een nieuw concept met elementen die verwijzen naar de oude functie van het gebouw: de garage van prins Hendrik.

Dat het culinair goed toeven is in Paleis Het Loo bleek deze week uit een ranking van Quote. Het zakenmagazine plaatste Paleis Het Loo op nummer 8 in hun top 10 van beste plekken ter wereld voor een high tea. Dagelijks serveert Albron deze vorstelijke high tea in de schitterende Koningin Wilhelminazaal.

Paardenrennen, bergbeklimmen maar vooral auto's hadden de interesse van de echtgenoot van koningin Wilhelmina. De oorspronkelijke functie van de Prins Hendrik Garage was de basis voor het ontwerp van het nieuwe restaurant. Op twee eilandbuffetten presenteert Albron lekkere, verse producten. Koplampen vormen de verlichting. Gasten nemen plaats op achterbanken en ook in de presentatie van de gerechten komen details uit de garage terug. Bijzonder detail is de wand die bestaat uit V-snaren en poelies.

Met dit nieuwe concept speelt Albron nog beter in op het thema van Paleis Het Loo en is er ook volop ruimte voor de jongere bezoekers. Kinderen kunnen kiezen uit een gevarieerd kindermenu en ontvangen hun lunch in een kidsbox in de vorm van een gereedschapskist. In de garage kan gekleurd en geknutseld worden en het is mogelijk om een kinderfeestje in de garage te organiseren.

De restyling van de Prins Hendrik Garage is de laatste van een aantal vernieuwingen door Albron in de horeca van Paleis Het Loo. Het restaurant in de Balzaal onderging in de zomer van 2014 al een metamorfose.