Kurhaus opent restaurant Waves

Kurhaus opent restaurant Waves

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen opent op 2 april officieel het nieuwe restaurant: Waves - at the Kurhaus. Chef-kok Marc Smeets is grotendeels verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het concept.

Eerder al gaf general manager Marcel Bosman aan het restaurant van het Kurhaus, vroeger was dat Kandinsky, weer te willen openen. In december al werd Marc Smeets aangesteld als chef-kok. De opening op 2 april wordt verricht door de directeur van het AFAS Circustheater, Kassandra Dommisse.

Bosman: 'Eten bij het Kurhaus wordt weer een beleving. De Kurzaal is prachtig, maar ontbijt tot aan diner serveren we nu aan zee. Kwaliteit en authenticiteit, dat is terug te zien in de keuken en dus op het bord, de inrichting, de service, en de evenementen die we organiseren in het Kurhaus. Ik heb een fantastisch team en restaurant staan op de mooiste plek van Scheveningen met uitzicht op zee'.

Het ervaren team van Marcel Bosman bestaat uit chef-kok Marc Smeets en maître d'hôtel Madelon Engbers. Smeets gebruikt voornamelijk de Noordzee en de omgeving als inspiratiebron voor zijn internationale keuken. 'Pure smaken en producten, op hoog niveau koken, maar toch toegankelijk voor iedereen zijn is voor mij belangrijk. We willen alle gasten alles kunnen bieden', aldus chef-kok Marc Smeets die zich weer verheugd op het werken in een (vijf)sterren hotel. Eerder was Smeets onder andere chef-kok voor hotel Corona in het centrum van Den Haag.

Waves - at the Kurhaus is zeven dagen per week geopend. Het restaurant telt 150 zitplaatsen binnen, een terras met 300 plaatsen voor lunch, borrel en diner, en de serre die 14 april opent met een nieuwe.