Derde biercafé voor Peter van der Arend

Derde biercafé voor Peter van der Arend

Peter van der Arend heeft in Amsterdam zijn derde biercafé geopend. Naast 't Arendsnest, de nummer 15 in de Café Top 100 en zijn BeerTemple runt hij nu op de Overtoom 417 ook Craft & Draft. Naast de veertig bieren op tap en ruim honderd op fles, verkoopt Van der Arend hier ook bier voor thuis.

Op tap bij Craft & Draft onder meer Tempelbier van Jopen, Big Fat Double 5 IPA, van 't Uiltje, Zwicklbier van Acrobräu, Brooklyn Lager van Brooklyn, Weihenstephaner Hefeweissbier, bieren van Brew Dog en van Napar.

Van der Arend serveert in 't Arendsnest (sinds zomer 2000) alleen bier van Nederlandse bodem, Beer Temple was in 2009 het eerste Amerikaanse biercafe van Europa. Met veel Amerikaanse bieren op tap en fles, maar ook speciaalbieren uit andere landen. Naast de drie biercafés heeft Van der Arend ook een rol in de Snaterende Arend Bierbrouwerij. Dit project runt hij samen met Marcel Snater.

Craft & Draft is dagelijks geopend, maandag tot en met woensdag van 17 tot 0.00 uur, donderdag tot en met zondag van 14 tot 0.00 uur. De bierwinkel is geopend tot 22.00 uur.