Alida's Smulpaleis wint Publieksprijs Cafetaria Top 100 2014

Alida's Smulpaleis wint Publieksprijs Cafetaria Top 100 2014

Alida's Smulpaleis in Roden heeft opnieuw beslag gelegd op de Cafetaria Top 100 Publieksprijs. De Drentse cafetaria van Alida en Jan Willems verzamelde 699 stemmen, ruim voldoende om de bijbehorende award in ontvangst te nemen.

De Drentse cafetaria won vorig jaar ook de eerste editie van de Cafetaria Top 100 Publieksprijs. Dat gebeurde na een intensieve campagne (via sociale media).

Stemmen
Dit jaar zetten de succesvolle ondernemers eveneens stevig in op het winnen van de prijs. Gasten konden in de zaak stemmen en dat had succes. De 699 verzamelde stemmen waren ruim voldoende voor de eerste plek.

Stamhuijs
Cafetaria Eethuis 't Stamhuijs in Schijndel eindigde op de tweede plek met 413 stemmen, Top 100-nieuwkomer Eethoek de Donck in Posterholt legde beslag op plaats 3.

Facebook
De strijd om de Cafetaria Top 100 Publieksprijs werd gevoerd via Facebook. Ondernemers konden gasten laten stemmen op hun favoriete zaak. De prijs is in het leven geroepen om de bedrijven de mogelijkheid te geven nog meer binding op te bouwen met hun gasten.

De top 10 van de Publieksprijs:
1) Alida's Smulpaleis, Roden
2) Cafetaria Eethuis 't Stamhuijs, Schijndel
3) Eethoek de Donck, Posterholt
4) Cafetaria Eethuis Family Fijnaart, Fijnaart
5) Het Oude Raedthuys, Cothen
6. Snackpoint De Passage, Wolvega
7. Aris Frieterie, Laren
8. Eetpaleis 't Vosje Raadhuisstraat, Rosmalen
9. De Parel, Foodmaster, 's-Gravenzande
10. 't Pakhuis Horeca & Catering Service, De Klomp

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014