Hermann Spatt nieuwe directeur nhow Rotterdam

Hermann Spatt nieuwe directeur nhow Rotterdam

Het in 2014 geopende nhow hotel in Rotterdam heeft een nieuwe directeur. Hermann Spatt, die ruim drie jaar het nhow hotel in Berlijn leidde, maakt in februari de overstap naar de Maasstad en neemt de functie van hoteldirecteur over van Sander Creemers.

Hermann Spatt, sinds 1995 werkzaam binnen NH Hotel Group, heeft voor zijn aanstelling bij nhow Berlijn in 2011 diverse posities bekleed in onder andere Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook was hij director of operations in Centraal- en Oost-Europa.

'Wie zijn blik verheft, ziet geen grenzen, maar wie altijd naar de hemel staart, zal nooit iets op aarde ontdekken', zegt Spatt. 'Voor mij is Rotterdam een stad die een moderne, kosmopolitische flair combineert met een rijke en eigenzinnige culturele geschiedenis. nhow Rotterdam drukt uit wat Rotterdam is voor mij. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om zowel de stad als het hotel te ervaren.'

Nieuwe uitdaging Creemers

Vertrekkend directeur Sander Creemers gaat een nieuwe uitdaging aan binnen NH Hotel Group. Hij zal als hoteldirecteur van NH Atlantic Den Haag een verbouwing en herpositionering van het hotel gaan leiden.

'Ik kijk persoonlijk met veel plezier en gepaste trots terug op mijn periode bij nhow Rotterdam. Het was een enorme uitdaging om zo'n spraakmakend hotel in de stad Rotterdam te openen en tevens dit nieuwe hotelconcept te lanceren in Nederland. Deze ervaring neem ik nu mee naar een nieuw en uitdagend project.'

Horeca Top 100

NH Hotel Group staat met een omzet van €216 miljoen op plek 8 in de Misset Horeca Top 100 Grootste bedrijven en merken.