Horecaondernemer gevolgd voor tv-programma

Horecaondernemer gevolgd voor tv-programma

Voor het tv-programma Hart voor de zaak volgen de camera's horecaondernemer  Tan Do uit Den Haag.  Hij is een jonge ondernemer die de kijker laat zien welke hobbels je tegenkomt als je je eigen bedrijf start.

De ouders van Tan Do begonnen ooit met een Vietnamese loempia-kraam. Na een moeizame start runt de ondernemer nu twee goedlopende restaurants.

De reeks afleveringen start op woensdag 6 januari bij de NTR. Stem je tv af op NPO 2 om 19.25 uur. Hart voor de zaak volgt in totaal vier ondernemers een jaar lang. Hiervan zijn zes afleveringen gemaakt.

De eigenschappen die je als ondernemer nodig hebt om je zaak succesvol te maken, de bevlogenheid en ambitie, de hobbels op je pad; het komt allemaal voorbij in de praktijk van deze ondernemers in het MKB, de ruggengraat van de Nederlandse economie.

De vier geportretteerde ondernemers zijn jonge mensen met verschillende achtergronden in uiteenlopende branches. Hun hart voor de zaak geeft ze veel kracht, maar zit ze soms ook in de weg. Zoals horeca-ondernemer Tan Do uit Den Haag zegt: ‘Wij streven elke dag naar een 10’.