Hajé trekt in restaurant Natuurpark Lelystad

Hajé trekt in restaurant Natuurpark Lelystad
Herbert Wiggerman. De broers Thierry, Etienne en Pointer De Jager. Zij nemen beetje bij beetje het stokje over van de oorspronkelijke directie - hun ouders Hajé en Feikje de Jager.

Hajé Restaurants en Hotels gaat het restaurant in het Natuurpark Lelystad exploiteren. Eigenaar Stichting Flevolandschap en Hajé hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

De verwachting is dat het restaurant in maart de deuren kan openen. De horecagelegenheid in het Natuurpark was al enige tijd gesloten. Omega Zorg wilde er mensen met een beperking laten werken, maar dat concept sloeg niet aan.

Flevolandschap en Hajé werken al langer samen. Hajé restaurant De Lepelaar ligt in een gebied dat tevens toebehoort aan Flevolandschap. Martin Jansen, directeur van het Flevolandschap zegt tegenover de Flevolandse media: 'Wij weten vanuit deze samenwerking dat Hajé de natuur een warm hart toe draagt. Hajé weet als geen ander een natuurgebied en horecalocatie, onder andere door te werken met streekproducten, met elkaar te verbinden. Daar zijn we als Flevolandschap juist naar op zoek gegaan.'