Waldorf Astoria Amsterdam beste luxe hotel Hilton Worldwide

Waldorf Astoria Amsterdam beste luxe hotel Hilton Worldwide

Hotel Waldorf Astoria in Amsterdam is binnen Hilton Worldwide uitgeroepen tot best presterende luxe hotel van de groep. Het Amsterdamse hotel versloeg 49 andere Waldorf Astoria's en Conrad Hotels & Resorts over de hele wereld en ontvangt de Connie Award.

Het bijbehorende bronzen beeld van grondlegger Conrad Hilton - Connie - werd aan general manager Roberto Payer en het Amsterdamse team overgedragen door Timothy Loughman – vice president brand performance support and brand hospitality luxury and lifestyle brands Hilton Worldwide.

‘Dit is een geweldige prestratie voor het hotel’, zegt Payer. ‘Het is de hoogste eer die we kunnen behalen binnen Hilton Worldwide en de kroon op ons werk bij de tweede verjaardag van Waldorf Astoria Amsterdam.’

Eerdere onderscheidingen

Waldorf Astoria Amsterdam kreeg eerder al mooie onderscheidingen, zoals in 2014 de Award of Excellence van Booking.com, in 2015 de Booking.com Guest Review Award (met de hoogste score van de vijfsterrenhotels in Amsterdam: 9.3).

In 2015 kreeg Waldorf Astoria Amsterdam de titel Beste Nieuwe Hotel in Amsterdam op de Condé Nast Traveler's Hot List en in 2016 de TripAdvisor Traveler’s Choice Award in de categorieën luxury, tophotels en romantiek. Ook kreeg Payer vorig jaar de prestigieuze 'EMEA GM Of the Year' award van Hilton Worldwide.