Popocatepetl van Debuut op de schop

Popocatepetl van Debuut op de schop

Debuut gaat de vestiging van Popocatepetl in Utrecht grondig renoveren. De zaak krijgt een nieuw interieur en een nieuwe kaart. 4 juli gaan de deuren van het restaurant op slot om eind juli weer open te gaan. De verbouwing in Utrecht geldt als pilot voor heel de formule.

De nieuwe ‘Popo’ wordt een mix tussen de urban look and feel van Stan & Co in Arnhem en Mexico anno 2016. ‘Lichter, opener en moderner,’ verklapt Debuut.

Tegelijkertijd met de nieuwe look and feel lanceert Debuut een nieuw logo, website en natuurlijk een vernieuwde menukaart.

Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 33 jaar een begrip in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren op de Nobelstraat 163 in Utrecht. Daarna volgden filialen in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem en Amersfoort.

Fred Bus, projectmanager bij Debuut zegt vooral de gastbeleving naar een hoger niveau te willen brengen. ‘Zodat we er ook de komende 33 jaar weer tegenaan kunnen. Als wij kijken naar de trends en ontwikkelingen en naar onze gasten luisteren is het nu de tijd om te veranderen.’

Basis voor andere Popo-locaties

Bus vervolgt: ‘Het is natuurlijk super spannend om een begrip in horecaland te gaan veranderen. Zeker als de formule al zo lang bestaat als Popocatepetl. Daarom zien wij de verbouwing in Utrecht als pilot voor de overige vestigingen. De ervaringen van onze gasten na de verbouwing zijn straks de basis voor de make-over van de andere zes vestigingen. En weet, misschien dat er in 2016 nog wel een zevende vestiging bij komt.’