Leonardo Hotels breidt activiteiten in Nederland uit

Leonardo Hotels breidt activiteiten in Nederland uit

Met een grootschalig project in Amsterdam zet Leonardo Hotels zijn expansie in Nederland voort. Er is een viersterren hotel gepland in het stadsdeel Overamstel. Het nieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam zal snel zijn plaats innemen in het moderne, nieuwe gebouw van 19 verdiepingen op deze locatie.

Leonardo Hotels: 'Een pluspunt is de perfecte aansluiting op het openbaar vervoer, in slechts vijf minuten ben je met de tram in het centrum van de stad. Omringd door parken en het havengebied, met aantrekkelijke wooncomplexen, cafés en restaurants, is het hotel prachtig geïntegreerd in het stadsbeeld.'

Voltooiing

De voltooiing van het pand, dat is ontwikkeld door de Adriaan van Erk Groep en Slavenburg Bouw B.V., is gepland voor het najaar van 2018. 'Met de toetreding tot de markt van ons eerste hotel in Nederland in april van dit jaar, zijn we erin geslaagd ons binnen zeer korte tijd met succes ter plaatse te positioneren. Dit was slechts het begin - met het Leonardo Royal HotelAmsterdam volgt nu de volgende belangrijke stap', aldus Daniel Roger, managing director Leonardo Hotels Europe.

Leonardo Royal

Het hotel valt onder het merk Leonardo Royal en vertegenwoordigt een nieuwe stijl hotel: 'oorspronkelijke lokale accenten passend bij de bestemming, een fris en innovatief design, een smaakvol interieur en een harmonieus kleurenconcept.' De binnenhuisarchitect Andreas Neudahm is verantwoordelijk voor de specifieke stijl van het gebouw.

Het hotel

Onder de 493 kamers zijn ook vijf suites, die zich op de 19e etage bevinden en een fantastisch uitzicht over de stad bieden. Een ruime open foyer met bar, lounge en eigen themarestaurant bevinden zich op de begane grond. Het conferentiegedeelte is gelegen op de tweede verdieping: een balzaal met ruim 900 vierkante meter en drie aangrenzende vergaderruimtes Ten slotte beschikt het hotel over een ondergrondse parkeergarage met 170 parkeerplaatsen.

Leonardo Hotels

Leonardo Hotels is de Europese divisie van de Fattal Hotels Group, opgericht door David Fattal in Israël. Leonardo Hotels is sinds 2007 met meer dan 65 hotels aanwezig in meer dan 35 bestemmingen op de Europese markt. De hotelgroep is aanwezig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Groot-Brittannië, Spanje, Hongarije, Tsjechië en Italië en heeft meer dan 10.000 kamers en meer dan 20.500 msquared aan conferentieruimte.