Deelname aan de Top 100 werkt als groeiversneller

Deelname aan de Top 100 werkt als groeiversneller

Het Misset Horeca Top 100-seizoen zit erop. We hebben prachtige lijsten samengesteld en fantastische nummers 1 in het zonnetje gezet.

Het Hooihuis in Roosendaal heeft het beste terras van 2016 en won de Terras Top 100, Black & Bloom in Groningen eindigde bovenaan de Koffie Top 100, Eethuys de Lind in Oisterwijk is dit jaar de winnaar van de Cafetaria Top 100 en twee weken geleden werd In de Karkol in Maastricht uitgeroepen tot nummer 1 van de Café Top 100.

De Top 100’s zijn inmiddels vaste waarden in de horeca. De shows rondom de uitreikingen zijn befaamd en bezoekersaantallen van 600 zijn geen uitzondering meer. Ook in 2017 gaan we op zoek naar ondernemers die het beter willen doen, die zich onderscheiden en innovatief zijn. Meedoen betekent dat je getest en onderzocht wordt door mystery visits en een vakjury. Met de rapportages die hieruit voortkomen kun je je voordeel doen als ondernemer. Deelnemers worden in het zonnetje gezet en winnaars profiteren van de massale media-aandacht. De inschrijvingen voor 2017 zijn inmiddels gestart.

In Misset Horeca nummer 24 staan we nog een keer stil bij de verkiezingen. Want er is een ondernemer die een unieke prestatie heeft geleverd. Nog nooit eerder lukte het een horecazaak wat Jack’s Bier Café lukte: in één jaar in zowel de Café, Terras als de Koffie Top 100 staan. Eigenaar Jack Verduin geniet van die waardering. Dat zijn café in drie lijsten staat, komt niet uit de lucht vallen. In alles wat Verduin doet, eist hij het beste van zichzelf en zijn team. De producten moeten goed zijn, de service uitstekend, het personeel vriendelijk, de sfeer gezellig en de zaak schoon en fris.

Verduin ziet de noteringen als een grote pluim. Vooral voor zijn team. ‘Elke keer als je een goede prestatie levert, zie je je personeel groeien.’ Nog een goede reden om je in te schrijven.

Marjon Prummel is hoofdredacteur van Misset Horeca.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.