EasyHotel opent tweede Amsterdamse vestiging

EasyHotel opent tweede Amsterdamse vestiging

Met de opening van EasyHotel Amsterdam Arena Boulevard heeft de keten haar tweede hotel in de hoofdstad. De nieuwe vestiging telt 131 kamers en is daarmee de grootste EasyHotel-locatie in de Benelux tot nu toe.

Het nieuwe hotel bevindt zich in Amsterdam-Zuidoost, te midden van het zakelijk district en alle grote evenementenlocaties zoals de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall en Ziggo Dome. Een overnachting is te boeken vanaf €39 per kamer per nacht. is het hotel de ideale plek voor een overnachting na bijvoorbeeld een concert-, entertainment- of voetbalavond.

Tweede hotel Amsterdam

Vijf jaar geleden werd de eerste vestiging van easyHotel Benelux in Amsterdam geopend: Amsterdam City Centre South. Het hotel had in de eerste vijf jaar nagenoeg 100% bezetting, aanleiding voor een tweede vestiging in de hoofdstad.

Vijf hotels Benelux

Wereldwijd heeft easyHotel 25 hotels in grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Danzep Hotels, franchisehouder voor de Benelux, opende vijf jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland in Amsterdam. Hierna volgden vestigingen in Rotterdam en Den Haag. Met de nieuwe vestigingen in Brussel en Amsterdam Arena Boulevard telt easyHotel Benelux eind 2016 vijf hotels met in totaal 534 kamers. Het komende jaar staan verschillende nieuwe vestigingen op de planning.