DEAC Nederland wordt DEAC Koffie Experts

DEAC Nederland wordt DEAC Koffie Experts

Na maanden van voorbereiding is Deac Nederland BV, ruim 40 jaar bekend van koffiemachines en koffie, klaar voor de toekomst. Met de aanstelling van algemeen directeur Erik Janssonius in januari jl. werd de aanscherping van de visie in gang gezet. Dit wordt nu versterkt door een nieuwe naam, DEAC Koffie Experts met bijpassend logo.

'Al vanaf het eerste begin staat bij DEAC de A van aandacht centraal', zegt Janssonius. 'Aandacht voor sterke koffieconcepten en machines en vooral Aandacht voor haar relaties. Deze Aandacht wordt in de nieuwe naam en het nieuwe logo zichtbaar gemaakt', aldus de nieuwe directeur.

Ook op het gebied van commercieel management volgt versterking. Vanaf 1 juli is Nicolette van Mierlo gestart in de rol van commercieel manager. Zij heeft jarenlange ervaring in commerciële functies bij onder andere Heineken en Interim Justitia.

De directeur-eigenaren Thomas Overmaat en Piet van der Windt kijken met trots naar alle veranderingen en vernieuwingen binnen hun koffiebedrijf. 'We zijn in een bijzondere fase van ons bedrijf gekomen. Een nieuwe naam en heldere visie zijn de start van mooie vernieuwingen'.

Deac Nederland wordt Deac Koffie Experts

DEAC Koffie Experts is gevestigd in Maasland en heeft zo'n 50 medewerkers. DEAC Koffie Experts biedt eigen koffie- en theeconcepten als Royal Dutch Espresso, Cafema Espresso, biologische Organico, Twents Koffie, Wadden Espresso, Art of Tea en Theéma. Daarnaast is DEAC Koffie Experts exclusief dealer van de merken koffiemachines Faema en Rex Royal en preferred supplier van Animo, Bravilor, Necta en Lattiz.