Hotelschool Den Haag: Geri Bonhof lid Raad van Toezicht

Hotelschool Den Haag: Geri Bonhof lid Raad van Toezicht

De Hotelschool Den Haag heeft Geri Bonhof benoemd tot nieuw lid van de Raad van Toezicht.

Wolfgang M. Neumann, voorzitter van de Raad van Toezicht,  zegt over de benoeming van Geri Bonhof het volgende. ’Door haar jarenlange ervaring binnen en passie voor het onderwijs beschouwen we het als een voorrecht mevrouw Bonhof in onze Raad van Toezicht te verwelkomen. We kijken ernaar uit om het College van Bestuur te ondersteunen bij het bouwen aan de verdere toekomst van Hotelschool The Hague,’ zoals de opleiding formeel heet.

Geri Bonhof

Geri Bonhof
Geri Bonhof

Geri Bonhof heeft ruime ervaring als bestuurder in complexe organisaties in de publieke sector, voornamelijk binnen het onderwijs. Zo was zij twaalf jaar voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Utrecht en vicevoorzitter van de Vereniging Hogescholen.

Eerder was ze onder meer lid van de Onderwijsraad en lid van het College van Bestuur van de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment is zij naast voorzitter van het College Perinatale Zorg (CPZ) onder andere actief als lid van de commissie Doelmatigheid Hoger Onderwijs en van Kennisnet, IT-partner voor het onderwijs.

Geri Bonhof: ‘Ik verheug me erop terug te keren in het hoger beroepsonderwijs als toezichthouder. In het bijzonder bij Hotelschool The Hague. Dit is een unieke hogeschool met een internationaal karakter, sterke reputatie en nauwe banden met de sector waarvoor zij opleidt.’

Hotelschool Den Haag

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929 en is daarmee een van de oudste onafhankelijke hotelscholen ter wereld. De school heeft twee campussen, een in Den Haag en een in Amsterdam, met meer dan 2500 studenten en 200 medewerkers.

Hotelschool The Hague is sinds 2014 ieder jaar uitgeroepen tot beste publieke Hotelschool van Nederland. In 2017 had de school volgens keuzegids HBO de beste Master bedrijfskunde. Afgestudeerden van Hotelschool The Hague bekleden managementposities in de gastvrijheidsbranche over de hele wereld.

De raad van Toezicht van Hotelschool den Haag:
M Neumann
WJ BreebaartWolfgang Neumann Hotelschool Den Haag
KAM Kersten
I Eras-Magdalena

Wolfgang Neumann voorzitter Raad van Toezicht Hotelschool Den Haag