Hakvoort Professional en Homint openen deuren Experience Center in Venlo

Hakvoort Professional en Homint openen deuren Experience Center in Venlo

Hakvoort Professional en Homint openen op 25 september in Venlo officieel de deuren van het nieuwe Experience Center voor professionals uit de horeca- en grootkeuken branche. Om dit heugelijke feit te vieren organiseren de bedrijven voor alle foodprofessionals een Experience Day. Van 11.00 tot 18.30 staat culinair ontdekken, leren en genieten centraal.

Efficiëntie is een hot-topic in de horecakeuken en loopt als rode draad door de Experience Day. Vele workshops, demonstraties en proeverijen staan op het programma. Om 11 uur wordt de dag feestelijk geopend. Daarna staat de dag onder culinair gastheerschap van Matthijs Jacobs (De Beejekurf Venray), Rob Schollen (Horeca Innovatie Groep) en patissier Arthur Tuytel. Bekende merken uit de branche werken mee aan de dag. Rubbens, Franke, Moduline, Robocoupe, Henkelman, Meiko en Halton zijn enkele van de aanwezige fabrikanten die de dag omlijsten. Om 16.00 uur zal wethouder Erwin Boom - van Economie, Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs - het Experience Center officieel openen.

Kijk in de keuken

De bezoekers van de Experience Day kunnen een kijkje nemen in ‘de keuken’ van de bedrijven Hakvoort Professional en Homint. Hakvoort Professional laat zien hoe een doeltreffende horeca-keuken tot stand komt en hoe klanten zich middels een realistische 3D-presentatie al in hun nieuwe keuken wanen. Nog voor deze is gerealiseerd. Homint ontwerpt en realiseert horecaprojecten. Met het oog op de koudere dagen die gaan komen, toont het bedrijf hoe een terras ook in de winter rendabel is voor een horecaondernemer. Daarnaast wordt er aan de aanwezigen kosteloos styling- en kleuradvies gegeven.

Foodoodprofessionals kunnen zich gratis aanmelden. De Experience Day van Hakvoort Professional en Homint vindt plaats aan de Venrayseweg 44 te Venlo.

Bekijk deze collectie

Keuken inrichten

Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.