Keuken inrichten
Collectie bijgewerkt op 08-05-2025
Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.
Inspiratie
- Badcuyp: koken op open vuur staat centraal
- Odille: Zwarte keuken als centrepiece middenin het restaurant
- Brasserie Buut: Na 20 versies is dit de fijnste keuken waar ik ooit werkte
- Strandpaviljoen Paal 18: XS apparatuur en twee koks in compacte keuken voor fine dining
- Martijn Kajuiter tweakt de keuken tot hij werkbaar is
- De Burgemeester*: Woonruimte opgeofferd voor keuken
- Baiana: afzuigvrije keuken levert forse besparing op
- De Beiaard: stressvrije keuken door nieuwe ovens
- Miss Moneypenny: directe gevolgen door besluit streetfood te serveren
- De pure kracht van open vuur in de keuken van Nela Amsterdam
- Nieuwe keuken 't Fnidsen Alkmaar van Sam Piscaer
- NIeuwe keuken Vogelhuis: rust voor het team
- Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken
- Een afzuigvrije horecakeuken levert forse besparingen op
- Nieuwe generatie: koelapparatuur in zes innovaties
- Doorschuifvaatwassers voor de horeca vergelijken
- Deze nieuwe vaatwassers en poleermachines spelen in op uitdagingen van ondernemers
- Een goede kop koffie begint bij een goede molen: maar hoe kies je die?
Uitleg
- Ontwikkelingen in de keuken: energiemanagement en efficiëncy
- De mise-en-place service: Zonde dat er een taboe op rust
- De bakwand van A tot Z: alles over de motor van de cafetaria
- Deze 10 factoren bepalen de prijs van een bakwand
- Bakwand leasen: 6 vragen en antwoorden
- Dit moet je weten als je een tweedehands bakwand wilt kopen
- Bakwand schoonmaken, bijhouden, ontvetten en laten glanzen
- Bakwand onder de loep: de voordelen en nadelen van hoog rendement
- Onderhoudscontract bakwand: wel of niet afsluiten?
- Inrichting van de bakwand: een waardevolle puzzel
- Elektrische bakwand: 10 feiten en fabels
- Bakplaat in de bakwand: 6 vragen voor de aankoop
- Bakwand onder de loep: Alles over de koude zone
- Zo verleng je de levensduur van je koel- en klimaatapparatuur
- Een professionele vaatwasmachine ontkalken: hoe doe je dat?
- Een waterfilter: heb je die echt nodig voor bereiding koffie & thee?
- Welk water voor welk apparaat in de horecakeuken?
Best practices
- Best practice.Stroomnet is overvol: hoe ga je hier als horecaondernemer mee om?
- Best practice.Inzicht in verbruik: 3 tot 5 procent besparen op je energierekening
- Best practice.Koken zonder gas: wat komt er allemaal bij kijken?
- Best practice.Koks over koken op inductie: Van het gas is nog niet zo makkelijk
- Best practice.Overvol stroomnet zorgt voor spanning in de horeca
- Best practice.Schnitzelkoning: je keuken slim inzetten in daluren
- Best practice.Zo kiezen deze ondernemers de espressomachine voor hun horecazaak
Tips
- Tips.Bij het kopen van deze (groot)keukenapparatuur krijg je geld terug
- Tips.Tips voor energie besparen in de keuken
- Tips.14 energiebesparingstips voor vaatwassers
- Tips.Goede keukeninrichting essentieël voor rust en rendement: 7 tips
- Tips.Afzuigkap: tips over onderhoud, luchtkwaliteit en geluidsoverlast
- Tips.Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken
- Tips.9 tips voor de aanschaf van een oven of combisteamer
- Tips.Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur
- Tips.Zomerse temperaturen: extra opletten met koelapparatuur
- Tips.11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine
- Tips.Reiniging vaatwasmachines: trek er tijd voor uit, het loont
- Tips.Zo spoel je hygiënisch glazen in de horeca
- Tips.Tips voor de aanschaf van een koffiemachine
- Tips.13 tips om je espressoapparatuur schoon te houden
Overige artikelen
Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk alle collecties of zoek in alle artikelen.