Experience Center Hakvoort Professional en Homint opent in Venlo

Experience Center Hakvoort Professional en Homint opent in Venlo

De showrooms van Hakvoort Professional en Homint in Venlo zijn verbouwd tot Experience Center. Op 25 september vond de officiële opening plaats met een Experience Day. Bezoekers kregen een 'kijk in de keuken' van de beide bedrijven die o.a. turn-key projecten voor professionele keukens en horeca inrichtingen realiseren.

Vele toonaangevende merken werkten mee aan de openingsdag waarbij demonstraties, workshops en proeverijen werden gegeven. Om 16.00 uur werd het Experience Center aan de Venrayseweg 44 officieel geopend door mede-directeur Teun Hakvoort, vestigingsmanager Nils Timmermans en wethouder Erwin Boom van Economie, Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs. De wethouder had tijdens zijn speech lovende woorden voor Hakvoort Professional en Homint. Hij gaf tevens het startsein voor de onthulling van een levensgrote verbeelding van de geschiedenis van de bedrijven in Venlo.

Experience Center Hakvoort

Efficiëntie in de keuken

Efficiëntie in de horeca- en grootkeuken is een onderwerp van deze tijd. Tijdens de Experience Day liep dit als rode draad door de demonstraties en workshops. Er werd een discussieforum georganiseerd waarbij werd gedebatteerd over de stelling: ‘Keukenstress bestaat anno 2018 niet’. Door de toepassing van de juiste apparatuur en technieken ontdekten de bezoekers dat hierin een slag te slaan valt. Ook de stands van de leveranciers sloten bij dit onderwerp aan.

Horeca- en projectinrichter Homint gaf de bezoekers alvast een vooruitblik op de interieurtrends van 2019. Rijke materialen, sprekende kleuren en organische vormen springen daarbij in het oog. Er werden inrichtings- en kleuradviezen gegeven die de bezoekers direct in hun zaak kunnen toepassen.

Bekijk hieronder de foto's van de openingsdag.
Bekijk deze collectie

Keuken inrichten

Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.