Zomer-proof met luxe horecaparasols

Zomer-proof met luxe horecaparasols

Is uw terras al helemaal klaar voor die eerste zonnige dag, of moet er nog het een en ander aan gebeuren? Als er net zo'n warme lange (na)zomer aan zit te komen als vorig jaar, dan staat een terras met voldoende schaduw garant voor blije klanten. Een heerlijk verkoelend drankje op uw terras heeft weinig effect als de brandende zon zorgt voor gloeiend hete tafels en stoelen.

Heeft u al eens gedacht aan een horecaparasol? Met de professionele parasols uit het uitgebreide programma van Solero bent u flexibel en bepaalt u wanneer uw gasten in het zonnetje worden gezet. Er zijn verschillende prachtopstellingen mogelijk met ieder hun eigen unieke voordelen.

Bovendien is het toonaangevende O’Bravia-doek behalve zonwerend en waterafstotend, ook nog eens gegarandeerd 4 jaar kleurvast. Door gebruik van de meegeleverde beschermhoes blijven de parasols jaar na jaar als nieuw. Ieder seizoen voegt Solero nieuwe unieke producten toe aan het aanbod.

Lasagna Pro

De jongste telg uit de Solero familie is Solero’s Lasagna Pro. U herkent de parasol direct aan de verschillende lagen in het doek. De ruimte tussen elke laag maakt de parasol zeer geschikt voor terrassen waar de wind er weleens met een parasol vandoor gaat, daarnaast houden uw gasten het hoofd koel. Warme lucht stijgt immers op en blaast weg door de openingen. De adembenemende laagjesparasol is verkrijgbaar in een diameter van 330 cm en brengt direct sfeer op uw terras.

Qua materiaal is bij de Lasagna gekozen voor hout. Een natuurlijk materiaal met een unieke warme uitstraling. Licht van gewicht, maar sterk als moeder natuur zelf. Uit het juiste hout gesneden, vormt de parasol een natuurlijke verbinding tussen uw in- en exterieur. Lasagna opent en sluit door middel van een robuust koord en een dubbele katrol. Zodra het zonnetje schijnt, hijst u de zeilen.

Fuerto Pro

Lasagna deed dit voorjaar niet in zijn eentje zijn intrede, maar werd vergezeld door vrijhangende horecaparasol Fuerto Pro. Fuerto staat voor elegantie en kracht. Deze horecaparasol onderscheidt zich van de rest door de eenvoudige en snelle bediening. Eigenschappen die onmisbaar zijn op uw overvolle terras. In een zwier duwt u de parasol open. Door de hendel van de parasol naar beneden te trekken, sluit deze horecaparasol zich naar de mast.

Tafels en stoelen vormen geen obstakels, evenals de geïntegreerde gasveer die het zware werk voor u doet. Fuerto is eenvoudig te openen en te sluiten met één hand, het opdraaien van een geïntegreerd lierwerk met een koord is verleden tijd. Zo houdt u meer tijd over om te besteden aan uw gasten.

De sterke arm houdt het hoogwaardige doek moeiteloos op zijn plek en beschermt zowel tegen de zomerzon, als een zomerse bui. Wilt u de parasols eens in het écht bekijken in onze showroom in Best? Dat kan! Neem eens een kijkje op www.parasols.nl en maak een vrijblijvende afspraak met ons. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Dit artikel is gesponsord door Solero Trading.