Gasten van La Cubanita krijgen entreeticket pretpark cadeau

Gasten van La Cubanita krijgen entreeticket pretpark cadeau

Gasten die in april een restaurant van La Cubanita bezoeken, krijgen bij hun tapasdiner een entreekaartje voor een pretpark cadeau. Vier parken doen mee aan de actie van La Cubanita: Movie Park Germany, Bobbejaanland, Duinrell en Slagharen.

Het arrangement dat tapasketen La Cubanita – eigendom van Roland Hogenelst – aanbiedt bestaat uit onbeperkt tapas eten, een dessert (pastel de nata) en een entreeticket. Dit arrangement kost op door de weekse dagen en op zondag 27,50 euro en op vrijdag en zaterdag 31,50 euro.

De entreetickets voor de vier attractieparken zijn in te leveren tot en met 30 juni 2019. Alle 52 locaties van La Cubanita doen mee aan de actie ‘April er op uit’.

La Cubanita: vaker acties

De tapasketen houdt regelmatig acties waarbij gasten extra’s krijgen. In februari en maart kregen mensen een bioscoopbon voor de film Verliefd op Cuba. September 2018 stond bij La Cubanita in het teken van wellness. In deze maand kregen gasten wellness vouchers. Deze kunnen nog tot 28 april worden verzilverd. Met deze actie konden gasten een dagje naar de VeluwseBron, SpaSense, Elysium, SpaPuur, SpaWell, Thermen Holiday, SpaWeesp of de Zwaluwhoeve.