Ton Pinxten vertrekt na 19 jaar Landgoed Wolfslaar te hebben geëxploiteerd. Sinds 2005 is Restaurant Wolfslaar, dat is gevestigd in het voormalige koetshuis op Landgoed Wolfslaar, in het bezit van een Michelinster. In het landhuis worden zakelijke en particuliere evenementen verzorgd.
De nieuwe exploitant stapt met veel vertrouwen in zijn nieuwe onderneming. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Landgoed Wolfslaar blijven behouden. De plannen voor Landgoed Wolfslaar zijn om de constante kwaliteit te waarborgen en een groeiende lijn hierin te creëren. ‘Met elkaar keihard er tegenaan en groeien, uiteraard allemaal ten gunste van onze gasten', aldus Danny Kovacevic- eigenaar Landhuis & Restaurant Wolfslaar
Ton Pinxten
Directeur/eigenaar Ton Pinxten bevestigde in januari 2018 dat hij op zoek was naar opvolging voor zijn beide bedrijven die onderdeel zijn van Landgoed Wolfslaar in Breda. ‘Ik word dit jaar 64 en na vijftig jaar hard werken in de horeca is het wel mooi geweest. Ik wil graag wat we als team hebben opgebouwd in goede handen overdragen', zei hij toen.








