Appèl start samenwerking met AH to go op hogeschool Saxion

Appèl start samenwerking met AH to go op hogeschool Saxion

Cateraar Appèl gaat samenwerken met AH to go. De eerste vestigingen openen medio 2019 hun deuren binnen Saxion Enschede en Deventer, waar Appèl de catering verzorgt.

Appèl en Saxion halen met AH to go een retailformule in huis. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl: ‘Wij zien dat onze gasten, vooral op scholen, steeds vaker producten voor directe en latere consumptie buiten de deur halen. Er is behoefte aan gemak en een uitgebreid assortiment. Samen met de AH to go bieden we een gevarieerd aanbod voor elk moment van de dag.’

‘Studenten en docenten van Saxion kunnen straks maaltijden en kleine dagelijkse boodschappen halen zonder de school te verlaten.’ AH to go is marktleider in dit segment en heeft een goede reputatie op het gebied van productinnovatie met een continu wisselend aanbod van lekkere en gezonde producten voor onderweg en thuis.

Snelle oplossingen

De twee Saxion locaties zijn voorlopig de enige locaties van Appèl waar de AH to go haar deuren opent. ‘In eerste instantie richten we ons op HBO locaties en universiteiten. Studenten zijn veel onderweg, in de trein, op de fiets of in de auto. Door een ruime keuze aan lekkere, gezonde en snelle oplossingen genieten studenten ook onderweg en thuis van goed eten en drinken. We maken het zo makkelijk en bereikbaar mogelijk.’ aldus van Veen.