Food Club Rotterdam programmeert 'eten met een context'

Food Club Rotterdam programmeert 'eten met een context'

Na succesvolle try-outs openen Frank en Hans Mosselman - de mannen achter Food for Thought - op 16 mei officieel de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). Ook is het programma voor de komende zomer bekend.

FC Rotterdam, gevestigd in de voormalige kantine van Croonwolter & dros elektrotechniek is een eetclub voor liefhebbers van originele food concepten, met menu’s die speciaal worden samengesteld en bereid door de beste chefs en nieuw talent. Eten bij FC Rotterdam geeft het gevoel van een avondje uit in een club. De ‘leden’ kopen een kaartje en worden de hele avond verrast met eten en drinken binnen een thema. Oftewel: eten binnen een context, waarbij het keukenteam, de gerechten en mooie producten de sterren zijn.

Sociale aspect

Food Club RotterdamHet sociale aspect van eten staat bij FC Rotterdam voorop: samen met de clubleden kun je genieten van bijzondere en sfeervolle avonden met telkens een wisselend thema. Zoals een (eet)film plus bijbehorend diner tijdens Cinema Culinair. Of een Seventies Classic Night: een avondvullend programma waarbij muziek en gerechten uit die tijd centraal staan.  De programmering van FC Rotterdam is in handen van Léon Keekstra die zijn sporen in de (Rotterdamse) horeca en cultuur heeft verdiend.

Food for Thought

Food for Thought heeft een passie voor horeca op bijzondere locaties. Om tot een passende horeca-invulling te komen wordt een concept op maat gemaakt. Gekeken wordt naar de plek, de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever. Bij Food for Thought draait het niet alleen om lekker eten, maar vooral om het genieten en de beleving.

Food Club RotterdamFood for Thought levert tevens een bijdrage aan het vormgeven van onze samenleving, en richt zich specifiek op de groep mensen die moeite heeft om aan te haken in onze steeds snellere en veranderende maatschappij. Zo helpt het hen middels een intern programma om vaardigheden, zelfvertrouwen en een cv op te bouwen. Zo kunnen ze zelfstandig in hun levensonderhoud voorzien.